Pagrindinis » 2010 » Rugpjūtis » 17

Iš tiesų, daugeliu atveju, kai susiduriame su kitų žmonių konkurencija realiame pasaulyje, į save  pradedame žvelgti lyg kreivame veidrodyje: matome iškreiptą, tikrovės neatitin
kantį savo paties atvaizdą. Visai nesvarbu apie kokią gyvenimo sritį bekalbėtumėme, visur susidursime ne tik su konkurencija, bet ir su ne visai objektyviu savęs vertinimu.

Apie save galime galvoti arba labai gerai, arba labai blogai, kaip jau buvo minėta, viename iš straipsnių, objektyvus savęs vertinimas yra būdingas labai mažam procentui žmonių. Tai reiškia, kad daugelis gyvena iliuzijų ir savų kompleksų susikurtame pasaulyje.

Iš tikrųjų nėra viskas taip paprasta, ypač, kai kalba eina apie priešingos lyties atstovus. Įsivaizduokime labai paprastą situaciją: vaikinui patinka labai graži ir protinga mergina, jis norėtų ją užkalbinti ir pakvieti į pasimatymą, tačiau negali, nes galvoja, kad jis jos nevertas, nes aplink ją sukiojasi labai daug vyriškos lyties atstovų ir tarp jų tikrai atsiras už jį geresnis. Nepasitikė ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Vyras ir moteris | Peržiūrų: 861 | Sukūrė: markis | Data: 2010-Rugpjūtis-17 | Komentarai (1)