Pagrindinis » 2009 » Sausis » 23 » Moteris ir pinigai
14:33
Moteris ir pinigai

Iš tiesų, ko reikia, kad mergina atkreiptų dėmesį į vaikiną? Ar mitas apie tai, jog pinigai yra tik pinigai yra iš tiesų niekinis? - Ar iš tikrųjų viskas taip nekalta, ir skambi frazė, kad "svarbu, kad žmogus geras būtų..." nėra nuvalkiota? - Manau, kad šiuo atveju, šio filmuko moralas turi šiokią tokią prasmę, nors tikiu, jog kai kurios dailiosios lyties atstovės neskubės su tuo sutikti, tačiau...

Pinigai simbolizuoja jėgą, valdžią, nepriklausomybę - tai stiprus svertas bendraujant su žmonėmis. Sakoma, jei turi pinigų, visada turėsi ir draugų. O kas yra pinigai? - Ką reiškia pinigai, viliojant moterį? - imkime labai paprastą pavyzdį: paprastas studentas ir pasiturintis verslininkas, tebūnie jų amžius panašus - skiria maždaug 6 metai. Ir ką gali pasiūlyti varganas studentas, ir ką verslininkas? - Kontrastas iš tiesų nėra mažas, - verslininkas važinėja su naujutėliu automobiliu, o studentas viešuoju transportu; verslininkas merginą gali nusivesti į prabangiausią restoraną, o studentas bendrabutyje išvirti makaronus ir t.t. - Bet kuri mergina pagalvos apie tai, ką ji, gyvendama su žmogumi, kuris turi tvirtą finansinį pagrindą po kojomis, jai duos, kokia bus jos ateitis. Pradedant automobiliu, būstu, baigiant drabužiais - materialus pasaulis be problemų. Yra ir dvasinė šio medalio pusė, o kaip gi ji? O iš tikrųjų, kiek tai yra svarbu? - pasižvalgykime aplinkui - visos Lietuvos gražuolės renkasi verslininkus, jei jau taip svarbu tas vidinis grožis, tai kodėl vargšai studentai nesužavi nei manekenių, nei įžymių aktorių, nei visuomenės veikėjų? Negi įdomūs, verti dėmesio žmonės yra tik verslininkai? - Labai banalu, tačiau yra kaip yra.

Kiekviena moteris turi tam tikrą kainą, ir intuityviai tai žino. O ar įmanoma nupirkti kiekvieną moterį- Tikriausiai kiekvienos dailiosios lyties atstovės mintys sukasi apie tai, jog jų neįmanoma nupirkti, bet... šiuo klausimu, pinigai yra puiki priemonė pasiekti savo tikslą, jei tik vyras moka tinkamai jais naudotis, praktiškai, bet kuri moteris gali būti jo.

Kiekvienas vyras galvoja apie tai, kad nori turėti jam patrauklią merginą, kuri jį trauktų fiziškai, kad būtų galima su ja pakalbėti apie dalykus, kurie yra įdomūs jam, kad ji juo rūpintųsi ir t.t. - Moteris savo ruožtu žvelgia iš tos pusės, ką gali vyras jai pasiūlyti. - prabangius namus, gerą automobilį, deimantinį žiedą, kailinius... ir jei šalia atsistotų gražus studentas su auksine širdimi ir ne toks išvaizdus kietaširdis verslininkas, esu tikras, kad kiekviena moteris pasirinktų pastarąjį.



Kategorija: Vyras ir moteris | Peržiūrų: 824 | Sukūrė : markis | Įvertinimas: 0.0/0
Viso komentarų: 13
2009-Sausis-23
1. Andželika [Įvesti]
Na turbūt jau žinai, kurios dilios lyties atstovės su šiuo nesutiks biggrin Kodėl visos gražios manekenės turi verslininkus? Todėl, kad kiekvienas žmogus renkasi pagal tai, ko jam reikia:) Tas, kuriam ta manekenė negraži jos neims, kad ir kokia ji ten būtų smile Gražios manekenės ima verslininkus, nes joms reikia mašinos, namo ir panašiai.. o verslininkai ima manekenes, nes jiems reikia gražaus aksesuaro.

Šiaip aš galėčiau paplėtoti temą, tačiau tu puikiai žinai, kad aš asmeniškai su tuo nesutinku. Žinoma, moteris įvertina perspektyvas, nes šiaip ar taip turės ta šeima vaikų... Bet tai nereiškia, kad jei jai patiks studentas, jinai jo atsisakys verslininko labui... oj ne.

Geriu makaronai bendrike, dviratukas ir miškelis, na žmogų ne buitis iškelia į padanges, ne marmurinės plytelės ir baseinai, ir ne šuniukas, kurį vedžioju apkirpti į saloną kas dvi savaitės. Tai labai priklauso nuo to, ko žmogus nori iš gyvenimo. Labai. Nes laimė, nuo to praktiškumo absoliučiai nepriklauso. Ir nebūsi tu laiminga su banderasu, pitu (alia)... Nes viską lemia, ko tu pats trokšti iš gyvenimo. Jeigu tau reikia gražaus vaikino šalia, tai tu jį ir turėsi, tik tirk, daiktiška.


2009-Sausis-23
2. Marius (markis) [Įvesti]
Na jau tik - jei reikia gražaus vaikino, tai jį turėsi, kai kurios merginos nesuranda ne to gražaus vaikino, net kokio tai pito nei banderaso, nes jos nedomina tu gražuoliukų, nes jie žiūri į kitokias. O kuriam vaikinui nepatinka manekenės? - Kuris nenorėtu turėti gražaus aksesuaro šalia svaęs? - žinoma, Andželika, kad aš žinau tavo nuomonę ir ji tikrai toli gražu ne tokia, kokia vyrauja realiam pasaulyje. bandau nupiešti tai, kas yra akivaizdu, - nereikia viską koncentruoti vien į save, per save - atsiverks bet kurį žurnalą ir pažiūrėk kokie ten žmonės ir kokios jų antros pusės. Ta pati Yva į vyrus ne bet ką pasirinko, o Zvonkų, nors jis anei gražus anei ką - ir ką, Zvonkui reikia aksesuaro? - Ne, jis tiesiog galėjau sau leisti žiūrėti į tokią, kurios nori visos Lietuvos vyrai. Viskas elementaru ir banalu, žinoma, jei tik nusiimsime rožinius akinius cool

2009-Sausis-23
3. Andželika [Įvesti]
ne, tai pas tave rožiniai akiniai smile Nesakau, kad taip kaip sakai nebūna. Tačiau pažįstu aš gražių vaikinų ir nebiednų, kurių merginos toli oj toli ne manekenės, bet turi kitokius gyvenimo prioritetus žmonės.
Kiekvienas renkasi kaip nori ir ko nori, ko jam reikia?. Kuris vyras nenorėtų aksesuaro - begalės:)
Ir kai kurios merginos neturi banderasų ar pitų, ne todėl, kad šie į js nežiūri, o kad jų nedoomina banderasai ir pitai smile Čia labai elementaru smile

2009-Sausis-23
4. Marius (markis) [Įvesti]
Matai, šiuo atveju pasirinkau kitokia poziciją, ir renkuosi ją, nes žinau, kad pinigai kiekvienam vyrui atvertų kitokias galimybes, ir kad yra kitokių ir visokių, juk tai ne paslaptis, - tikriausiai šis straipsnis ne apie juos. Atleisk, kad tave nuvyliau, Andželika.

2009-Sausis-24
5. Andželika [Įvesti]
ne, viskas ok.
Pinigai atveria visiems galimybes (nebūtinai dėl antros pusės). Tu parašei apie tokį žmonių požiūrį, tai normalu, taip yra. Bet dar yra ir kita pusė. Pasaulis įvairus. Tai ir garžu.
Būtų keista, jei visi vienodai matytų ir suvoktų pasaulį.

2009-Sausis-28
6. ANONIMAS [Įvesti]
TAI KOKIOS TADA AUTORIAUS IŠVADOS VERTINANT SUBJEKTYVIAI? KAD NEGRAŽIAS (NE MANEKENES) MERGINAS RINKSIS PINIGŲ NETURINTYS STUDENČIOKAI IR PAN. TAI JOMS JAU GYVENIMAS NULEMTAS SU!!!!!TAS, O STUDENČIOKAMS IRGI JIS TOKS PATS, NES NETURĖS MANEKENĖS. TAI TADA REIKIA NE VERSLININKAMS IR NE MANEKENĖMS UŽSIKASTI PO PERNYKŠČIAIS LAPAIS? KOKS MORALAS ŠITO "STRAIPSNIO"? TEMA KAIP IR AIŠKI, IŠSAKYTA KONKRETI NUOMONĖ AIŠKI, BET KUR MORALAS?

2009-Sausis-28
7. Marius (markis) [Įvesti]
Kaip Andželika rašė: "Tai labai priklauso nuo to, ko žmogus nori iš gyvenimo. Labai. Nes laimė, nuo to praktiškumo absoliučiai nepriklauso." - visi turi vienodus šansus, tik turtingesnieji ir alia tai manekenės, šiek tiek geresnius. Moralas labai paprastas: kai kas turi priemones, įrankius (suprask, pinigus) turėti brangesnius daiktus, gražesnius automobilius, turtingesnius/gražesnius vyrus, dailesnes žmonas, turtingesnį (materialiai) gyvenimą, o kai kas džiaugiasi visai kitokiais dalykais. Straipsnis šiek tiek perpintas ironija, sarkazmu - tiesiog kai kam labiau sekasi: būti dailesniems, kūdesniems, aukštesniems - tačiau yra dalykai, kuriuos mes galime įtakoti, o kai kurių ne - šiuo atveju pinigai, turtai yra užgyvenami, pasiekiami, su jais atsiveria platesnės galimybės renkantis ne tik manekenę ar verslininką, bet ir sukuriant materialinė gerovę sau ir artimiesiems.

2009-Sausis-30
8. Andželika [Įvesti]
Bet tai ne didesnis šansas turėti laimę. Nebent mano troškimas turėti turtingą vyrą, o tam turtingam reikia manekenės, kokia aš nesu, tada mano šansai mažėja. Bet jei man reikia ne turtingo vyro, o artimo žmogaus, o jam irgi reikia moters, su kuria būtų gerai, tai mūsų šansai, kad aš neturiu manekeniško kūno, o jis - verslininko piniginės, nuo to nemažėja.
Beje, daugelui vyrų net nepatinka tos manekenės, o merginoms - truputį nachališki "verslininkai".

2009-Sausis-30
9. Marius (markis) [Įvesti]
Andželika, nebūtina savo kompleksų slėpti po frazėmis "daugeliui vyrų net nepatinka tos manekenės..." - kam nepatinka gražios moterys? - pagal tavo logika, daugeliui, ar taip? - aš, kaip vyriškos lyties atstovas, galiu pabrėžti, kad tokia kaip Goda Sabutytė patinka visiems sveikiems vyrams, ir nieko čia nepakeisi. Yra kaip yra. Šaunu, jei turtingam vyrui nereikia anei sekso, anei patrauklaus kūno, gal jam užtenka vien tik žiūrėti į žmoną ir dovanoti jai gėles. Turime visi kažkokius idealus, mus traukia žmonės, kurie ir fiziškai ir dvasiškai yra patrauklūs. Nesureikšminu vien tik fizinių duomenų - tačiau pažiūrėk per LNK anonsą, kuri rodo apie serialą "Gražuolė" Betė - ir tada dar kartą apmąstyk apie realų pasaulį, kuri jau ne aš piešiu, ir kuriam tu vis prieštarauji.

Va ir nuoroda:

http://www.lnk.lt/index;serialai;show,id.19,item.4620


2009-Sausis-30
10. Andželika [Įvesti]
Nu prie ko čia kompleksai ir frazės? Aš tau sakau, ką esu girdėjusi iš vyrų :)) Ne savo atžvilgiu ir panašiai, o apskritai. Ir tai nėra vieno kažkokio vaikino požiūris. O dėl grožio, kokiai sveikai merginai nepatiks TV gražuoliai? :) Žinoma jie gražūs ir panašiai, bet tai ne viskas. Ir gyvenime labai daug gražių, bet ne visi gražūs kažkodėl traukia.

Seksas ir vien gėlės čia visai ne prie ko. Seksas geras būna tikrai ne tik su gražiom ir gražiais, ar turtingais :D

Ir mane išvis nervina frazė realus pasaulis. Kas tai yra REALUS pasaulis? Toks, kokį jį mato kiekiens skirtingai? Nėr objektyvaus pasaulio.


2009-Sausis-30
11. Marius (markis) [Įvesti]
Yra objektyvus pasaulis, kuriame kiekvienas esame lyg pirmykštėje erdvėje - - kiekvienas esame didelio skruzdėlyno dalis ir palyginus su mus supančia Visata - esame niekas. - Nežinau iš kokių vyrų ką esi girdėjusi, nes vyrai gali kalbėti tokius dalykus, kurie toli gražu skiriasi nuo esamos realios situacijos. Mano akimis, pasaulis priklauso turtingiems, gražiems, ir protingiems. - Nežinau kam čia eilinį kartą, Andželika, prieštarauji, ką čia bandai įrodyti, kai visas pasaulis rėkia vienaip, o tu vis sakai, kad viskas atvirkščiai. O gal norėtum straipsnį parašyti šia tema? smile

2009-Sausis-30
12. Andželika [Įvesti]
nea rašyti nenorėčiau, prisirašiusi jaučiuosi šiom dienom ir taip:)

pasaulis priklauso mums visiems, kurie čia gimėme :) Labai priklauso, kaip čia jautiesi ir ko sieki:) š manau, kad svarbiausiai yra rasti save, atrasti vidinę harmoniją, ir tada supranti, kad daug ko ką turi reikia tik tau, o ką turi kažkas kitas - tau visai nereikia.
Jei dėl valdžios, tai manau, pasaulis priklauso išradingiems, Koks Makedonietis ar Napoleonas, nemanau, kad buvo realiai labai gražūs, bet įgijo valdžios savo proto ir išradingumo dėka.

Dėl vyrų apie kuriuos kalbu, tai amžiaus amplitudė nuo 16 iki 60. Labai įdomu paklausyti mintis, kurios tau sakomos kaip žmogui na neutraliam, kuriam gali papasakoti, kokias moteris yra turėję ir kokių norėtų. Sabutytės ten neegzistuoja.
Nežinau, greičiau dar daug poriklauo nuo pačių žmonių požiūrio. Kažkieno toks, kažkieno kitoks. Viskas norma


2009-Lapkritis-17
13. Agnytė-verslininko žmona [Įvesti]
dipresuojantis katinėli - nes tas mergaites kalbini !!!!!! tuo metu kai verslininkai vyrai būna viename klube. Jų mergaitės ar žmonos vienišos šėlsta kitame klube.... kol jie vizgina uodegas aplink pasileiduses studentes, tu geriau ateik mūsų kalbinti, mums nerūpės tavo piniginė ir makaronų virti nereikės.

mes tave pačios pavaišinsime :)

Bus Linksma ... širduk :*


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]