Pagrindinis » 2008 » Rugpjūtis » 31

Susimąsčiau apie tai, ką ir kodėl darome kiekvieną dieną, kodėl bendraujame su žmonėmis, kodėl padedame jiems, kaip apskritai mūsų pasąmonė pateisina egzistavimo dėsnius ir kodėl mums to reikia.

Daug ką darome vien dėl to, kad esame užkoduoti tam tikriems dalykams, juk daug kas slypi mūsų pasąmonėje. Kaip tai pasireiškia? - labai paprastai, viską darome dėl to, kad mūsų pasąmonės lygmenyje įgytumėme prasmę gyventi. Jei sąmonėje suvokiame daiktus aiškiai ir ryškiai matydami jų formas ir spalvas, tai pasąmonės pasaulis lyg kokias marionetes mus valdo, nors mes to patys nesuvokiame, tai nėra suvokiama kaip konkretūs dalykai, bet tai suvokiama kaip akivaizdūs ir būtini dalykai.

Mes norime sukurti šeimą, surasti sau antra pusę, susilaukti vaikų. Kodėl? Todėl, kad norime apsaugoti save nuo vienatvės, dėl to, kad norime palikti kažką po savęs, norime jaustis mylimi ir reikalingi. Kitaip sakant, visa tai nukreipta tik į mus pačius, ne į mūsų partnerį, ne i aplinkinius, tai labai konkrečią išraišką įgiję norai ir mintys, apie ku ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Penas sielai | Peržiūrų: 665 | Sukūrė: markis | Data: 2008-Rugpjūtis-31 | Komentarai (0)