Pagrindinis » 2012 » Birželis » 8 » Geras planas? Idealus!
08:54
Geras planas? Idealus!
Kartais atrodo, kad vyrai ir moterys yra tokie skirtingi ir kartu tokie panašus, kad tikra sąjunga tarp jų yra iš tiesų beveik neįmanoma. Tiesa, nereikia labai toli žvalgytis, užtenka pažvelgti į skyrybų statistiką, kuri byloja, jog skiriasi daugiau nei pusė visų susituokusių porų. Vis dėl to, kodėl taip vyksta? Apskritai, kas lemia priešingų lyčių žmonių susiėjimą, o po to išsiskyrimą? Kodėl Elenytė nusprendė ištekėti už Petriuko, o Petriukas nusprendė vesti prie altoriaus Elenytę?

Egzistuoja daug teorijų ir pasamprotavimų šiuo klausimu, tačiau kaip ir daugeliu atveju, kai kalba eina apie žmonių santykius, vienos tiesos nėra. Aibės įvairiausių priežasčių ir dar daugiau neatsakytų klausimų, į kuriuos rasti vienareikšmius atsakymus yra labai sunku arba iš vis neįmanoma. Iš tiesų, sakoma, kad panašūs žmonės traukia vienas kita. Taip, kalba eina ne tik apie vidinį „suderinamumą", bet taip pat ir apie išorinį, fizinį žmonių panašumą. Tačiau kartais stebina ir kai kurie „nukrypimai", kai šalia dailios blondinės matome neišvaizdų, nutukusį vyrą arba kai šalia išvaizdaus vyro, atsiduria niekuo iš minios neišiskirianti mergina. Paradoksas, tačiau vis tiek kyla klausimas – ir kas juos sieja? Juk yra priimta, kad „šešetai" renkasi „šešetus", o „devynetai" renkasi „devynetus". Taip atrodo tik iš pirmo žvilgsnio, juk niekuo dėta mergina, nuoširdžiai pamilusi už save gerokai vyresnį vyrą, šalia jo jaučiasi lyg už mūro sienos. Taip, tokių atvejų iš tiesų net ne vienas, nes tas vyras, gerokai vyresnis už žaviąją savo partnerę yra Seimo narys, kokio nors miesteliūkščio meras ar dar koks, stora, raudonų litų kupiūrų prigrūsta pinigine vyriokas. Taip moterys „šešetai" staiga tampa „devynetais" ir jau puikuojasi Elito su Litais gretose – geras planas? Idealus!

Neseniai internetiniame portale perskaičiau straipsnį apie tai, kad vis daugiau žmonių renkasi antrąją pusę pagal taip vadinamus „luomus". Ką tai reiškia? Viskas labai paprasta, daugelis iš mūsų gyvename iš išskaičiavimo. Noriu pasakyti, kad daugeliu atveju materija ir jos reikšmė gyvenime užima kur kas aukštesnę vietą, nei kitos, žmogiškosios vertybės. Žinoma, daugelis neskubės sutikti su šia mintimi, bet vėl gi, nekalbėkime apie tuos atvejus, kurie nepatvirtina iškeltų teorijų, turėkime mintyje tuo atvejus, kuriuos ji patvirtina.

Kategorija: Vyras ir moteris | Peržiūrų: 768 | Sukūrė : markis | Įvertinimas: 0.0/0
Viso komentarų: 1
2012-Birželis-26
1. Andželika [Įvesti]
na, kaip suprantu, paėmei tą klausimo ir atsakymų pusę, kuri kalba apie šešetus-devynetus materialiąja prasme. nors šeštų ir devynetų klausimas man vis tiek išlieka klausimu... Įdomu, kiek tame devynete turtingame yra žmoniškumo "šešetizmo" ir t.t. Aišku, svarstant standartinius, t.y. supaprastintus variantus, tai, ko gero, ir diskutuoti daug netenka - ir pats prašai nediskutuoti daug, o tik patvirtinti, kad tai yra, tai egzistuoja. na taip, egzistuoja, nes gyvenime egzistuoja labai daug dalykų, o psichologijoje egzistuoja toks susitapatinimo faktas, kai šalia (kažkuo) pranašesnio imi jaustis ir pats pranašus.. t.y. kai šeštas irgi įsivaizduoja, kad jis devynetas.
Bet dažnai būna ir taip, kad devynetai renkasi devynetus... Tu jauna graži ir protinga, o čia dar ir jis siena, ir turtingas. O visuomenėje galbūt iškart, aha luomai, pinigų norėjo:)

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]