Pagrindinis » 2013 » Rugpjūtis » 19
Santykiai tarp žmonių, mūsų kiekvieno sąmoningas pasirinkimas kaip gyventi ir su kuo bendrauti turi didelę įtaką mums. Taip, svarbiausias ir pats svarbiausias visa ko centras esame mes, tikrasis aš, tad tikrieji santykiai su savimi yra lyg perkelta projekcija į mūsų santykius su kitais. Vieną dieną ieškome bendravimo, o kitą jau bėgame nuo viso pasaulio siekdami sąmoningos vienatvės, vieną dieną siekiame lyderystės, o kitą ignoruojame viską ir visus.

Kartais atrodo, kad nuoseklumas – kelias į sėkmę, tačiau kelias tik tada tiesus, kai aiškiai matomas. Jei nežinome, kur ir kada norime atsidurti, bet koks blaškymasis niekur nenuves. O kaip santykiai su aplinkiniais? Kas jei vieną dieną supranti, kad kažkada buvęs geras tavo draugas geriausiu atveju tampa tik geru pažįstamu, o praėjus tam tikram laikui jis išvis dingsta iš tavo gyvenimo. Kodėl?

Jei siekiame populiarumo, pripažinimo ar bendravimo, mes tiesiog tai ir darome, be kompromisų, be atidėliojimų ir be blaškymosi. Jei visą savo gyvenimą skiriame antrai savo pusei, šeimai, darbui, draugai ir bendravimas tampa lyg ir nebereikalingi... nebent tik tiek, kad būtų su kuo išgerti, pasėdėti ar kitaip patenkinti savo pačius primityviausius bendravimo su aplinka poreikius. Bet tas bendravimas, tas t ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Darbas su savimi | Peržiūrų: 655 | Sukūrė: markis | Data: 2013-Rugpjūtis-18 | Komentarai (0)