Pagrindinis » 2011 » Sausis » 09

Žmogaus vystymasis nuo pat lopšio iki pat senatvės lydimas įvairiausių gyvenimo posūkių. Skirtingu gyvenimiškos kelionės metu išgyvename vis skirtingus etapus, - paauglystėje pradedame pažinti suaugusiųjų pasaulį, priešingą lytį, vėliau – studijos, darbas, šeima, vaikų auginimas, dar vėliau – anūkai ir galų gale, užtarnautas poilsis, kažkur tyliame pušynėlyje, pučiant rudenio vėjams ir tyliai ošiant pušims. Tai visas ciklas, etapai, kuriuos norom nenorom praeina beveik kiekvienas. 


Visi esame labai skirtingi. Ne visi turėjome ar turime laimingą vaikystė, ne visi turime ir norime turėti šeimą, - gyvename taip, kaip mums atrodo, kad privalome gyventi, tvarkydami savo gyvenimą taip, kaip norime. Tikslios laimės formulės nėra, o kas, jei ji tokia ir būtų? Ar daugelis iš mūsų norėtumėme užprogramuoti savo gyvenimus tariamai laimei? – Abejoju.

Stebiu žmones ir kiekvieną kartą, juos stebėdamas galvoju, ar kiekvienas iš jų yra laimingas, patenkintas savimi ir savo gyvenimu. Gal tikrai, visišką pasitenkinimą ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Penas sielai | Peržiūrų: 966 | Sukūrė: markis | Data: 2011-Sausis-09 | Komentarai (1)