Pagrindinis » 2010 » Liepa » 01

Įžanga

Ko gero, teko ne kartą savęs klausti, kodėl likimas mums siunčia ne visai tokius žmones, kuriuos norėtumėme matyti šalia savęs visą likusį gyvenimą? O štai, draugų pora, jie tokie laimingi, ir jau daugiau nei 10 metų kartu... tačiau kodėl iš šalies atrodanti laiminga santuoka staiga išyra? Kokie veiksniai skatina mus rinktis vieną ar kitą žmogų, kokie motyvai veda prie lemtingojo ištarimo "taip"? Kaip teisingai pasirinkti?..

Planas A


Po ilgų ir varginančių ieškojimų, pagaliau radote tai, ko taip ilgai troškote. Esate įsimylėję, esate mylimas ir jaučiate, kad niekas kitas jus negalės padaryti tokiu laimingu, kaip tas vienintelis žmogus, kuris šiuo metu yra šalia. Jums nieko daugiau nereikia, norite sukurti šeimą ir gyventi ilgai ir laimingai. - jei šalia esantis žmogus jaučiasi lygiai taip pat, tikėtina - bus laiminga gyvenimo pabaiga. -


Tačiau žmogus, kuris jaučiasi pakylėtas, įsimylėjęs yra subjektyvus kito žmogaus atžvilgiu ir gali nepastebėti kitame žmoguje neigiamų savybių, kurios gali virsti ateityje būsimų skyrybų priežastimi.

Planas B


Ilgai ie ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Vyras ir moteris | Peržiūrų: 876 | Sukūrė: markis | Data: 2010-Liepa-01 | Komentarai (3)