Pagrindinis » 2010 » Kovas » 22

Ar dažnai pykstate ant aplinkinio pasaulio už tai, kad viskas vyksta ne taip, kaip kad norėtumėte, kad vyktų? Ar kartais atrodo, kad žemė, slysdama iš po kojų nusineša visas viltis ir svajones, o gal susiklosčiusi politinė ar ekonominė situacija, tuoj tuoj nuplėš paskutinius marškinius ir sunaikins dar likusias sveikas nervines ląsteles? Ko gero, toks jausmas pažįstamas ne vienam šiuolaikiškam žmogui...

Realiai, žmonės renkasi du kelius, kuriais bando spręst iškilusias problemas: jie arba kovoja su jomis, arba susitaiko. Iš tikrųjų, daug alternatyvų šiuo klausimu nėra, juolab, kad daugelis aplinkybių dažniausiai priklauso ne nuo mūsų, bet yra vienas esminis momentas: mes visada galime pasirinkti kuriuo keliu eiti ir kokį gyvenimą turėti.

Iš tikrųjų, dėl esamos blogos situacijos gyvenime galime kaltinti visus: politikus, darbdavį, pasaulį, oligarchus, antrą pusę, savo niekam nereikalingą aukštojo mokslo diplomą, - tiesą pasakius, priežastimi gali tapti bet kas, juolab, kad jei norėsime, visada tą priežastį rasime, tad nejučia iškyla klausimas; vis dėl to, kaip galima rasti tą tikrąją išeitį iš visos painios ir šlykščios, atrodo tik mus užpuolusios situacijos, kuri tuojau pat prismaugs?

Gyvenimo išmintis sako: esame įkaltinti sa ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Penas sielai | Peržiūrų: 1034 | Sukūrė: markis | Data: 2010-Kovas-22 | Komentarai (5)