Pagrindinis » 2009 » Rugpjūtis » 11

Apsipirkinėjau Maximos parduotuvėje ir lyg niekur nieko vaikštinėjau pilku parduotuvės grindiniu, galvodamas ką šiandien nusipirkti
vakarienei. Po darbo dienos jaučiausi nuvargęs ir troškau kuo greičiau atsidurti namuose. Nors ten niekas manęs, išskyrus įdomų romaną apie piratus, nebelaukė, tačiau bergždžiai gaišti laiką apsipirkinėjant taip pat nebuvo didelio noro.

Prisikrovęs pilną krepšelį produktų, jau pėdinau link kasų, kai kitoje parduotuvės pusėje pamačiau merginą, kuri ramiai vaikštinėdama dairėsi į šalis ir akimis kažko ieškojo. Daili mergina iš karto patraukė mano dėmesį, nieko nelaukęs nusprendžiau ją užkalbinti. Sparčiu žingsniu nužingsniavau prie geidžiamos moters ir jau buvau pasiruošęs jai tarti pirmuosius žodžius, kai lyg iš po žemių šalia jos išdygo vaikinas ir švelniai ją apkabinęs per liemenį pabučiavo. Sustojau gal kokie du metrai nuo porelės, akimirką sustingau iš nuostabos ir nuleidęs galvą nuslinkau link kasos... “Laimė, kad nepriėjau ir neužkalbinau...” – mintyse pagalvojau. Kažin kaip būčiau pasijautęs, jei už akimirkos priėjęs vaikinas būtų pamatęs mane šalia jos... būčiau pasijutęs kaip paskutinis kvailys.

... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Pasakos | Peržiūrų: 924 | Sukūrė: markis | Data: 2009-Rugpjūtis-11 | Komentarai (11)