Pagrindinis » 2009 » Liepa » 15

Šį kartą paliesiu labai jautrią ir įdomią temą - kodėl kai kurie žmonės, būdami fiziškai patrauklūs, geraširdžiai ir paprasti žmonės nesugeba pritraukti priešingos lyties atstovų dėmesio? Tokių vienišų salelių yra labai daug: darbas/namai, draugų ratas labai siauras, aukštasis išsilavinimas, vakarais svajonės apie šeimos židinį, o laikas taip gretai bėga, kad net nepastebi, kad ne už kalnų ir... net baisu pagalvoti, tačiau gyvenimas įgauna tam tikrą ritmą ir nauji žmonės, naujos pažintys yra lyg naujas iššūkis, kurį ne visi pasiruošę priimti, bet kodėl?..

Kai žmonėms netoli 30 metų, arba gyvenimas jau yra įgavęs pastovias vėžes, kai neberūpi vakarėliai, o noras turėti ramų šeimyninį gyvenimą tampa neįgyvendinta svajone, nejučia pradedame klausti savęs - o ko gi man trūksta, kodėl aš nesu verta gero, rūpestingo, mylinčio vyro/žmonos?

Asmenybė.
Kokios asmenybės patraukia dėmesį ir kodėl vieni žmonės yra populiaresni už kitus? Pabandykime atsaky
mų paieškoti žmonijos istorijoje. Kokie vyrai visada traukdavo moteris? - taip, tai riteriai, karžygiai, visuomenėje gerbiami didikai, tuo metu didelę įtaką darė kilmė, turtai, statusas visuomenėje, O kokios tendencijos šiandienoje - Lietuvos gražuolės tuokiasi su krepšininkais, ieško pasiturinčių verslininkų, politikų, įžymių visuome ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Vyras ir moteris | Peržiūrų: 1776 | Sukūrė: markis | Data: 2009-Liepa-15 | Komentarai (4)