Pagrindinis » 2009 » Gegužis » 06

Tikriausiai kiekvienas pažįstame žmogų, kuris savo gerumu, nuoširdumu bei noru atiduoti save, bei taip vadinamus "paskutinius marškinius", pavergė aplinkinių širdis. Tokiems žmonėms niekada netrūksta draugų, nes jie kompanijoje yra mėgiami dėl savo paprastumo ir gerumo. Šiuo atveju gerumas pasižymi tuo, kad tokios pražūtingos ydos kaip pavydas, gobšumas, dviveidiškumas, nepagarba kitam žmogui, jiems yra svetimos.

Materija tokiems žmonėms yra niekas, palyginti su dvasiniu penu, kurį jie gauna dalindami save pasauliui už tai nieko nereikalaudami ir neprašydami. Kodėl jie taip elgiasi? - koks motyvas skatina žmones tokiais būti, tokiais tapti?

Teorija apie tai, kad labai dažnai fizinis žmogaus atvaizdas turi ryšį su jo charakteriu, ne kartą yra pasitvirtinusi, tiesiog žmonės, kurie fiziškai yra patrauklesni, skiria mažiau dėmesio savo dvas
iniam kapitalui, ir šiuo atveju iš dailios, figūringos merginos ar dailaus aukšto vaikino, vargu ar susilauksime nuoširdumo, atsidavimo, altruizmo vardan kitų, bent jau tokio, kurį gali duoti ne taip likimo apdovanoti žmonės.

Realizacija savęs ten, kur geriausiai galima save realizuoti, bei liberalus, tolerantiškas požiūris į vi ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Darbas su savimi | Peržiūrų: 1023 | Sukūrė: markis | Data: 2009-Gegužis-06 | Komentarai (4)