Pagrindinis » 2009 » Balandis » 22

"Kiek aš daug nežinau.. aš net nežiūriu televizoriaus, neskaitau žinių, nieko nežinau apie politiką, aš net nežinau kas vyksta už mano kambario durų... kodėl?.." - pažįstama? Normalu, kadangi ten, kur esate dabar, jus pilnai tenkina. Nekeliate sau iššūkių, nenorite niekur judėti, nieko daryti, Jūs pasitenkinate bendravimu su Jus supančiais žmonėmis ir vadinate tai hobiu, pramoga, malonumu... Jums laimės formulė visai kitokia, - užtenka tik kvėpuoti, kad pajusti gyvenimo teikiamą malonumą, jaustis kažkam reikalingu ir svarbiu. Ir tuo apsiribojate.


Iš tiesų, kartais stebiuosi tokiu žmonių mąstysenos modeliu, tačiau pažvelgęs šiek tiek tolėliau savo pažįstamų rato, pamatau dar įdomesnes  tendencijas: moteriai, kuri turi mylimą vyrą, šeimą, paprastai nieko gyvenime daugiau nereikia ir retą kurią domina gyvenimo vingiai, subtilumai, nesusiję su jos siauru artimų žmonių ratu, nes ji mato savo pagrindinę pareigą: pasirūpinti šeima, savo vyru, būti greta jo ir nepaleisti nė akimirkai. O visa kita, tai tik kažkur, kažkam egzistuojanti Visata su savo žvaigždėmis ir planetomis.

Iš tiesų, šiuo atveju draugų vaidmuo, palyginti su viengungystės metais, sumažėja iki minimumo, o ir labai da ... Skaityti toliau »
Prisegta:
Kategorija: Darbas su savimi | Peržiūrų: 1146 | Sukūrė: markis | Data: 2009-Balandis-22 | Komentarai (6)