Pagrindinis » 2008 » Gruodis » 3 » Kokios moters nori vyrai?
18:48
Kokios moters nori vyrai?

Suprasti moteris yra labai sunku, nors moterys dar dažniau deklaruoja, jog vyrai joms taip pat didelės paslaptys. Ir vieni ir kiti būgštauja tuo atveju, kai nesiseka užmegzti romantiškų santykių su trokštamu priešingos lyties objektu. Moterys dažnai nežino ko ir kada nori, nesusigaudo savo jausmuose, jų nuotaikos ir norai nepastovūs kaip mėnulio fazės. Vyrai dažnai demonstruoja savo nejautrumą, abejingumą, nesupratingumą ir savanaudiškumą. Pripažinsiu, jog suprasti moteris nėra taip lengva ir paprasta, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio, mat tos, kurios akivaizdžiai rodo simpatiją vyrui, dažnai lieka kitoje barikadų pusėje nieko nepešusios, o tada pradeda galvoti, kad kažkas su jomis negerai. Kokia turi būti moteris, kad ji trauktų vyrus?

  • Besirūpinanti savimi, - skirianti deramą dėmesį savo išvaizdai mergina visada buvo ir bus vertinama vyriškos lyties atstovų. Sugebėjimas patraukti stipriosios lyties dėmesį savo išvaizda turi labai didelę galią. Mergina privalo rūpintis savimi - tai dažnai atspindi jos išorė - makiažas turi būti, tačiau per ne lyg ryškus. Ryškų makiažą dažnai naudoja neišsilavinusios moterys. Mergina, kuri nenaudoja parfumerijos, nedomins vyro taip, kaip ji norėtų, nebūtinai tai turi būti brangūs kvepalai.
  • Turinti gerą skonį - besirūpinanti ne tik savo išvaizda, bet ir sugebanti patarti vyrui kaip ir kada atrodyti - mums patinka, kai dailioji lytis kartais atstoja mamą, bet ne visada, tik kai mes to prašome. Apskritai, ar moteris tvarkinga, sekanti paskutines mados tendencijas, matosi iš jos aprangos - moteris niekada neturi pamiršti, jog vyrai myli akimis. Jei mergina deklaruoja, jog jai nerūpi mados ir ji jų nesivaiko, tai tada kyla klausimas ar iš vis jai rūpi kaip ji atrodo?
  • Linksma, komunikabili - bet turinti savo vertę. Parodyk vyrui, jog esi lengvai pasiekiama ir jis žiūrės į tave kaip i lengvai pasiekiamą, - buk ponia, - nesvarbu, jog atrodai ne kaip ponia, vidinė laikysena yra labai svarbi.
  • Mokanti gaminti maistą - labai dažnai merginos klausia - ar tau reikalinga namų šeimininkė? Ir po to labai nustemba, kai pareiški, jog vazoninę gėlę namie jau turi. - Jei mergina nemoka ar tiksliau nenori gaminti maisto, reiškia, jog dar vienu keliu į vyro širdį ji turi mažiau.
  • Taktiška - nieko nėra tragiškiau už besikeikiančią ar be perstojo tauškiančia merginą - mergina turi galvoti ką ir kada sakyti. Per didelis atvirumas ir tiesmukumas gali atšaldyti bet kurį vyrą - visada reikia išsaugoti šiokią tokią paslaptį - santūrumas - viena iš svarbesnių merginos savybių.
  • Tolerantiška - kiekvienas vyras intuityviai bijo, jog jo pasirinkta moteris ateityje gali tapti tikra ragana. Nepatiks jai draugai su kuriais palaikai gerus santykius ar nepatiks draugų antros pusės - visa tai išreiškiama per toleranciją aplinkai. - Suvokimas, jog švelni šypsena gali kur kas daugiau, nei pikta, viskuo nepatenkinta ir kategoriška pozicija, kartais gali daryti stebuklus.
  • Nuoširdi - jei mergina ką kalba, tegul tame nebūna nė kruopelytės melo, jei vaikinas užčiuops, jog mergina naudoja taktiką "kabinu makaronus", santykiai greitai nutrūks.
  • Turinti draugų - jei nėra asmeninio gyvenimo ir matai vien tik darbą ir namus, - varge ar patrauksi savo svajonių princo dėmesį. - parodyk vyrui, jog tavo gyvenimas nesusideda vien tik iš savo vaikų tėvo paieškos ir turėsi kur kas daugiau šansų.
  • Nebūk pernelyg iniciatyvi - neužgožk vyro savimi, - nebent tau reikia ne tikro vyro, o mazgotės. Tikras vyras nori jausti, jog jis užkariauja moterį po truputį, bet vyras, kuris jausis užkariaujamas moters, niekada nesijaus savimi. Tiesiog tai prieštarauja gamtos dėsniams.
  • Vertinanti tai, ką turi - merginoms patinka girdėti komplimentus, tačiau kodėl jos taip retai giria vyrus? - vertink tai ką turi ir leisk vyrui tai žinoti - paglostyk jo savimeilę.
  • Ištikima - jei pasirinkai vaikiną, būk ištikima jam. Jei atvirai koketuosi su kitais vyrais, atrodysi pigiai. Nesukelsi pavydo, tiesiog vaikinas į tave nebežiūrės rimtai.
  • Mylinti vaikus - kad ir kaip keista bebūtų, tačiau ne visos šiuolaikinės moterys myli vaikus - jei verkiantis vaikas merginai asocijuojasi su košmaru, tai ar tokia dailiosios lyties atstovė bus gera vaikų motina? Abejoju.
  • Žinanti ko nori - neapsisprendimas ko nori iš gyvenimo ir iš konkrečių santykių, gali kurį laiką būti šiokia tokia intriga, tačiau jei tai užsitęs per ilgai, tau patinkantis vaikinas pabėgs pas tą, kuri tvirtai žino ko nori iš santykių. Bet kokie žaidimai ir katės-pelės slėpynės greitai išlenda į dienos šviesą, tad visų pirma būk sąžininga pati su savimi.
  • Be žalingų įpročių - vyrauja lyg ir mada, jog savimi pasitikinti moteris privalo laikyti cigaretę savo rankose. - Dar nesutikau vyro, kuriam labai patiktų tai, jog jo moteris rūko, juk nejučia kiekvienas galvojame apie tai, jog rūkanti mergina turės išnešioti kūdikį. Alkoholis nedideliais kiekiais yra net geriau nei visiška abstinencija, bet jei vyras pamato vos ant kojų pastovinčią moterį - ji tuojau pat bus išbraukta iš trokštamųjų sąrašo.
Žinoma, tai tik teorinis idealios moters modelis, tačiau jei mergina visa tai žino ir stengiasi sužavėti vyrą, ji turi labai daug šansų laimėti ne tik jo simpatijas, bet ir širdį.

2008 12 03
Kategorija: Vyras ir moteris | Peržiūrų: 1161 | Sukūrė : markis | Įvertinimas: 0.0/0
Viso komentarų: 13
2008-Gruodis-25
1. Anonimiškas [Įvesti]
mmmm... taip... surašei reikalavimus merginai kaip kokiai prekei... O esme yra ta, tiesiog turi atsirasti abipusis JAUSMAS, jei jo nera, tai nepades net tavo surasyto saraso visapusiskas, besalygiskas laikymasis...
Be to, tekste yra loginiu klaidu (kai kurie teiginiai kertasi su kitais teiginiais).
Pirmadienis, 2008, Gruodžio 8 13.37

2008-Gruodis-25
2. Marius (markis) [Įvesti]
Mergina nėra prekė, - o gal paneigsime mitą, jog visai nežiūrim koks žmogus pretenduoja atsirasti asmeniniame gyvenime? - visi apie tai mąstome, ir ko gero, merginos dar labiau žiūri į tai, koks vaikinas šalia jų - dar didesni reikalavimai keliami vyriškai giminei. Jausmas svarbus kai žmonės dar jauni, kai į tai ir koncentruojasi, o metams bėgant nepasikliauname vien jausmu, nes puikiai suvokiame, jog aklas abipusis JAUSMAS dažnai gali apgauti, jog juo pasitikėti ne visada galime. - jei yra loginiu klaidų, prašau jas įvardinti (gramatines, berods, ištaisiau smile )
Pirmadienis, 2008, Gruodžio 8 14.59

2008-Gruodis-25
3. Andželika [Įvesti]
:)

Iš esmės yra keli bruožai turbūt universalūs, tačiau aš manau, kad tai visgi didele dalimi labai individualu. Panašiai galima teigti, kad moterys nori tokio vyro, kuris rūpintųsi ja ir būtų šeimos žmogus, ir panašiai, bet universaliai, žinoma, yra labai daug variacijų. Straipsnyje radau, kaip turėčiau elgtis ir atrodyti, kad patikčiau vyrui... Tačiau manęs, kaip individualybės, iš esmės tokia formuluotė netenkina :) Aš nenoriu būti kažkokia, kad kažkam patikčiau. Noriu būti savimi, visų pirma. Tai nereiškia, kad instinktyviai vietomis nesielgsiu, kaip čia aprašyta. Moteris iš proigimties savyje koduoja kažką, aks yra "moteriška", o kiekvienas "moteriška" traukia "vyriška", tai gali nepatikti konkrečiam vyrui, vyrų miniai, bet yra vyrų, kuriems tai aptiks, nors paneigs visus šio straipsnio dėsnius, lygiai taip pat bus ir su vyrais. Nes mes esame pasauliai. Visų pirma žmogiškieji, asmenybiniai. Aš galiu sakyti, koks vyras patiktų moteriai... Taip, galiu tuos, ką aprašysiu grožėtis jais, žavėtis, netgi įsimylėti, tačiau jie niekada nebus šalia manęs, nebus mano partneriai, nes jais grožiuosi žaviuosi, ir įsimyliu, tačiau jie visai gali manęs nedominti kaip potencialūs antros pusės vaidmenį atliekantys vaikinai. Tam turi būti daugiau. Ne vien aistra, ne vien žavesys (ne praktiniai sumetimai). Jeigu aš norėsiu patikti daugeliui, pataikauti kažkieno skoniui, jausiuosi praradusį didelę dalį savęs. Todėl dėl mados.. ji labai unifikuoja ir niveliuoja asmenybę, manau, kad moteris turi rintis stilių, tai, kas yra JI.
Dėl jausmų... aš nemanau, kad jausmas yra svarbus tik jauniems žmonėms, ir kad su laiku tai prarandame. Manau, kad gali skirtis jausmo kokybė. Bet jei jausmus keičia kiti sumetimai... tuomet kažkieno gyvenimas bus sulaužytas. To kuris žino.
Pirmadienis, 2008, Gruodžio 8 18.50


2008-Gruodis-25
4. Marius (markis) [Įvesti]
Mano miela pagrindinė straipsnių komentatorė yra labai teisi rašydama komentarą - ką aš norėjau šiuo straipsniu parodyti, jog mielos merginos, jei jūs nerandate sau tinkamo partnerio, tai galbūt tai ką aš parašiau šiek tiek gali praplėsti tą akiratį, jog vis dėl to yra tam tikri dėsniai, kas patinka daugumai. Neturėjau mintyje unikumu, mano straipsniai neatspindi individualybių - kad ir šiandieną, kai buvau sporto klube, vienas vaikinukas buvo atsinešęs kažkokį tai sąsiuvinį ir įnirtingai mokėsi - ir labai rimtu veidu, - nors vis stebėdavo aplinką - ar tik jį visi mato? - ir koks jo tikslas? - varge ar pasimokyti, - jis atskiras pasaulis, kuris man sukėlė nuoširdžią šypseną... ir galbūt jis mielas vaikinas, tik va kuriai merginai jis gali patikti, jei daro ne kaip visi normalūs žmonės t.y. sportuoja, o atėjo į sporto klubą pasimokinti smile -keista, bet individualu, ar ne? - ne per aprangą, ne per dar kažką, bet jis save išreiškė... taip, graži barbė, kurias matau šalia turtingų vyrų manęs ir nedomins, tačiau jei pastebėjote, gerbiamosios komentatorės, nebuvo minėta merginos figūra, nebuvo minėta ar ji turi turėti dailų veidelį... koncentracija į asmenybę, nes labai lengva prisidengti save fraze "aš tokia esu, ir kam reiks, tas mane pamils", o kad tie, kurie galėtų pamilti kažkodėl žiūri kitur, apie tai nesusimąstoma - va ir keletas mano pastebėjimų iš vyriškos pusės. Ir dar kartą akcentuoju - tai tik TEORINIS modelis, niekas kitas. Nesuasmeninkime to per daug. - be to... jausmai jausmai... hmm... juos įtakoja visuma, nemanau, kad jei vyras bus storžievis ir keiksis domins rimtą merginą - ar taip? - būna va, jau pradedam straipsnį apie vaikinus smile
Pirmadienis, 2008, Gruodžio 8 19.45

2008-Gruodis-25
5. Anonimiškas [Įvesti]
Pirmame komentare kalbėjau ne apie pirminį jausmą, kai žmogus jaunas, o apie brandų jausmą, bet, whatever, gal netiksliai išsakiau savo poziciją.

Beje, Andželikos komentare toli gražu atsispindi ne tai, ką straipsniu autorius norėjo pasakyti... Nebent rašydamas apie baltą spalvą autorius nori, kad skaitydamas asmuo galvotų apie juodą spalvą... Nu sorry, nekritikuoju per daug, bet šis straipsnis yra bendrų reikalavimų, patarimų, kurių pilna visame internete, referatas, ir šiame tavo straipsnyje nematau nieko apie merginos individualumą... Gal ne įdėmiai skaičiau...
Antradienis, 2008, Gruodžio 9 11.43


2008-Gruodis-25
6. Marius (markis) [Įvesti]
- Hmmm... referatas smile - gal greičiau tyrimas? - individualumas? smile - juk nerašau savo straipsniuose apie tai, kokios man merginos reiktų, tai ir individualumo negali būti - nes jei būtų individualumas, tai tokiu atveju, kiltų komentarų banga, jog sukoncentravau dėmesį labai siaurai - kaip jau buvo komentuota kituose straipsniuose. Tegul bent jau gerbiamos merginos stengiasi atitikti tai, kas čia parašyta, o jau po to, bus galima kalbėti ir apie individualumą ir apie kitus išskirtinius bruožus, juolab, kuo labiau išskiriami konkretūs individualybės bruožai, tuo didesnė tikimybė, jog būsiu apkaltintas propaguojantis kažką antžmogiška, kažką nerealaus, kad reikalavimai yra iš vis neįmanomi, tad apsispręskime pagaliau gi ko norime. Aš galvoju, jei jau pilnas internetas tų patarimų ar dar kažkokių referatų, tai tada iš vis turėtų kilti klausimas apie tai, kam iš vis reikia kažką apie kažką rašyti? - juk yra googlas, kus įvedei žodį ir turėkis viską, o gal geriau sudėti koją ant kojos, ir pareikšti, kad viskas kas rašoma, arba viskas kas neatitinka tam mano įsitikinimų yra neverta nė sudilusio skatiko? - Pažvelkime į viską šiek tiek kitu kampu, čia juk mano pasaulis, tad sveiki atvykę - tik nepamirškite nusivalyti kojas prieš žengdami į jį!
Antradienis, 2008, Gruodžio 9 12.00

2008-Gruodis-25
7. Andželika [Įvesti]
Iš tiesų, tai praplėtimas ,apie kurį kalbi yra ta pačia dalimi prisitaikymas prie daugumos. Tai, kas kad kažkas daug kam aptinka, vis tiek esmė atsiranda tik bendraujant. Ir galiu aš būti tokia, bet nepatiksiu kažkam, o galiu būti kitokia, bet patiksiu. Klausimas, kodėl žiūri ne į tave yra nu kaip čia pasakyti... nu natūralu taip, kad kartais žmonės žiūri skirtingom kryptim ir nemato vienas kito :) Ir tai normalu.

Be to keiksmažodžiai neatspindi žmogaus. Jei vaikinas kartais nusikeikia, dar nereiškia, kad jis kvailas ir nekultūringas, net šviesuoliai nusikeikia, tai net ne etinių kodeksų klausimas.

Mariau, aš visgi manau,kad merginos nieko neturi stengtis atlikti:) Nes jei jai tai nebūdinga, tai tebus imitacija merginos, kokios norėtų kažkoks vaikinas, o ne pati mergina natūraliai.
Antradienis, 2008, Gruodžio 9 12.11


2008-Gruodis-25
8. Marius (markis) [Įvesti]
Gerai, jei neatspindi žmogaus keiksmažodžiai, bet vis dėl to kažkas yra kažkas - juk pripažinkime, kad ne vien išvaizda traukia prie kito žmogaus, juk tam tikras elgesys, tam tikros elgesio normos, mes juk nejučia turime susikūrę tam tikrus reikalavimus tam žmogučiui, kuri norime matyti šalia - jei parašytumėme ant popieriaus lapo, kaip dabar kad parašiau straipsnyje kokia ideali moteris ir pagal tai rinktumėmės antra pusę... mano manymu, tai absurdų absurdas būtų - bet nereiškia, kad tai nebesvarbu. Svarbu viskas.
Antradienis, 2008, Gruodžio 9 12.15

2008-Gruodis-25
9. Anonimiškas [Įvesti]
Vadinasi, reikia kurti blogą, kuriame galėsiu surašyti tokio pat tipo reikalavimus vaikinams ir parašysiu: jei nori patikti merginai, užmegzti romantiškus santykius, tai daryk viską taip, kaip toliau parašyta...
Esmė ta, kad manai žiūrįs ir mąstąs labai giliai, nors plauki paviršiumi.
Anyway, "respects", turi teisę reikšti savo nuomonę, o aš - savąją pasilaikyti sau :DDDD
Antradienis, 2008, Gruodžio 9 12.16

2008-Gruodis-25
10. Marius (markis) [Įvesti]
O, užvirė aistros smile - labai šaunu smile - tačiau tikrai, gilumo šiame straipsnyje nėra visai jokio. Juk ir pavadinimas tai atspindi. - be to, išreiškiau čia ne vien savo nuomonę - pasiklausinėjau aplink esančių žmonių, tarp kurių buvo ir moteriškos lyties atstovių - super, apie vyrus norėčiau paskaityti, kaip ką užmegzti, ką pasakyti, man labai būtų įdomu tai paskaityti ar išgirsti... bet kam, juk yra pilnas internetas, kam tai rašyti, kam čia reikia iš vis to?
Antradienis, 2008, Gruodžio 9 12.23

2008-Gruodis-25
11. Anonimiškas [Įvesti]
Autoriau, paskutinis tavo teiginys geras - pilnas internetas patarimų, tai išties nėra reikalo rašyti. Bet vis tiek išlieka klausimas - kodėl brandžius santykius taip sunku žmonėms užmegzti?
Antradienis, 2008, Gruodžio 9 12.26

2008-Gruodis-25
12. Marius (markis) [Įvesti]
Todėl, gerbiama komentatore, jog kiekvienas ieškome savo unikumo - ir norime kiek įmanoma geresnį/fainesnį/dailesnį žmogų matyti šalia savęs. Be to, čia ir gyvenimo būdas ir mentalitetas ir kultūra kalta, juk musulmonų kraštuose skyrybų yra kur kas mažiau, o Indijoje ar Mongolijoje anksčiau sutuokdavo dar visai jaunus žmones - ir jie nebuvo laimingi? - Buvo. Tik atsiradus galimybei rinktis, atsiradus laisvei galime sau leisti ir laisvai mąstyti ir laisvai spręsti ko norime, nors tie mūsų norai labai dažnai išsigimsta. O dar baisiau, kai priešinamės bet kokioms pastangoms keisti savo požiūrį - tiesiog kitaip jau nebemokam.
Antradienis, 2008, Gruodžio 9 13.15

2008-Gruodis-25
13. Andželika [Įvesti]
šiaip mąstymo šiuolaikinio pagrindai jau rastini 19 a. pb. Anksčiau žmonės, žinoma, būdavo pastatomi prieš faktą - šitas tavo vyras, o šita - tavo žmona. Dalis susigyvendavo, mokydavosi atrasti tame žmoguje, tai, aks patiktų. Tačiau meilių turėdavo ne šeimoje, tierk moterys, tiek vyrai...
Galimybė rinktis turi ir minusų, bet ir didelių pliusų. Kita vertus, gyvename jau tokioje epochoje, kai mus paveikusios, mūsų mąstymą ir suvokimą įv. medijos. Jos koreguoja netgi mūsų idealus, supaprastina juos iš vienos pusės, ir suidealina iš kitos
Bet man atrodo dar, kad svarbu kad pas žmonesbūtų kažkokia bendra terpė, idėja.. pagal tai renkamės kitą pusę irgi dažnai.
O jausmai,.. va čia tai labai gili tema... Bet įdomi.
Trečiadienis, 2008, Gruodžio 10 12.31

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]